Werkwijze

Op deze pagina wordt globaal weergegeven hoe u gemakkelijk en snel een monument bij Memorial Creation kunt bestellen. Alle stappen, van de oriëntatie t/m de betaling én de verzending, worden op deze pagina beschreven.

Op onze website treft u een aantal verschillende soort monumenten aan, met elke hun eigen unieke eigenschappen. Als u een keuze tussen de verschillende modellen heeft gemaakt, dan komt u op de betreffende pagina via een link op de bestelpagina.

Op de bestelpagina kunt u, o.a. de grootte en/of de vorm van de foto aangeven, de kleur van het natuursteen bepalen en de mate van fotobewerking kiezen. Na betaling via Ideal krijgt u een bevestiging via de e-mail. Hierin staat een link waarmee u de foto's en de persoonlijke tekst kunt uploaden, inclusief een korte beschrijving van de overleden persoon.

                                  "Samen met u zorgen we ervoor dat de mooiste herinneringen
                                        
van uw geliefde in het monument vereeuwigd worden"

Wij gaan naar aanleiding van uw wensen aan de slag. Als we de fotobewerking afgerond hebben, leggen wij deze altijd eerst aan u voor. Pas na uw goedkeuring zal deze worden gedrukt en, waar van toepassing, worden verwerkt in natuursteen.

Als uw gedenkmonument gereed is, doen wij nog een laatste volledige en grondige inspectie om te zorgen dat alles aan de strengste kwaliteitseisen voldoet. Na onze goedkeuring wordt het monument naar u toegezonden.

Vindt u het lastig om bepaalde keuzes te maken of doet u de aanvraag voor een gedenkmonument liever via de telefoon dan via de website? Via ons telefoonnummer komt u direct in contact met onze adviseur die u graag van dienst is. Ook kunt u via de e-mail uw vraag stellen of meer info aanvragen.

Het is ook mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken, waarbij uw adviseur bij u thuis komt. Uw adviseur neemt dan alle tijd voor u en neemt altijd een aantal modellen mee, zodat u daadwerkelijk een monument in het echt kunt zien en voelen. Via ons aanvraagformulier kunt u een afspraak aanvragen, waarbij de adviseur bij u thuis aan de hand van een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden van ons concept aan u laat zien.

Contact met adviseur

Om de klanten van Memorial Creation nog beter van dienst te kunnen zijn, kunt u vanaf heden vrijblijvend en zonder extra kosten gebruik maken van een adviseur van Memorial Creation.

» Lees meer

Nieuwsberichten

- Grote prijsverlaging vanaf maart 2015 op ons gehele assortiment.

- Nu de mogelijkeid om vrijblijvend een afspraak met onze adviseur te maken.

- Nog makkelijker om een gedenkmonument te bestellen via onze bestelpagina

- Nu gemakkelijk en veilig online betalen via Ideal.

- Zelfde vertrouwde prijzen als voorgaande jaren.

- Vandalisme en Diefstal Verzekering.

» Lees meer

Onze Kwaliteiten

- Unieke en persoonlijke gedenkmonumenten

- 100% tevredenheidsgarantie

- Deskundig en persoonlijk advies

- Geen concessies aan kwaliteit van product

- 100% weerbestendig

- Snelle levertijd

- Goede contacten met uitvaartcentra

» Lees meer