Onze Kwaliteiten

Unieke en persoonlijke gedenkmonumenten.
Een gedenkmonument van Memorial Creation onderscheidt zich van andere gedenkmonumenten door de herinneringen over de overleden persoon centraal te stellen en deze tot uiting laten komen in treffende beelden, aangevuld met een persoonlijke tekst. Ook zijn de monumenten in verschillende vormen, maten en kleuren leverbaar.

100% tevredenheidsgarantie.
Het ontwerpen van een gedenkmonument vindt in nauw overleg met de familie plaats. Pas na goedkeuring zal de foto gedrukt worden en wanneer van toepassing vervaardigd (verwerkt) worden in een natuurstenen monument.

Deskundig en persoonlijk advies.
Uw contactpersoon beschikt over de volledige productkennis. Hij/zij zal, waar nodig, samen met u kijken wat voor mogelijkheden er zijn. Door de beschikbare ervaring en kunde zal de adviseur u bijstaan.  

Géén concessies aan kwaliteitsproduct.
Memorial Creation werkt alleen samen met vakmensen die een grote passie voor hun vak hebben. Ook wordt er alleen gebruik gemaakt van de meest duurzaamste producten en technologieën die er op dit moment voorhanden zijn.

100% Weerbestendig.
Memorial Creation maakt gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van drukken in aluminium. Hierdoor blijft de kleurechtheid gedurende minimaal 10 jaar gegarandeerd goed.

Snelle levertijd.
Door gebruik te maken van korte lijnen in onze organisatie kunnen wij een snelle levertijd garanderen. Wij streven een levertijd van 2 weken na, waarbij 4 weken het maximum is. Zo kan een monument van Memorial Creation spoedig bij een graf gezet worden.

Goede contacten met uitvaartbranche.
Memorial  Creation heeft goede contacten met de uitvaartbranche. De kans is groot dat uw uitvaartverzorger op de hoogte is van de diensten van Memorial Creation. Hij/zij kan u van advies voorzien bij uw keuze voor een gedenkmonument. Bij een groot aantal uitvaartverzorgers kunt u om een folder van Memorial Creation vragen.Ga terug

Contact met adviseur

Om de klanten van Memorial Creation nog beter van dienst te kunnen zijn, kunt u vanaf heden vrijblijvend en zonder extra kosten gebruik maken van een adviseur van Memorial Creation.

» Lees meer

Nieuwsberichten

- Grote prijsverlaging vanaf maart 2015 op ons gehele assortiment.

- Nu de mogelijkeid om vrijblijvend een afspraak met onze adviseur te maken.

- Nog makkelijker om een gedenkmonument te bestellen via onze bestelpagina

- Nu gemakkelijk en veilig online betalen via Ideal.

- Zelfde vertrouwde prijzen als voorgaande jaren.

- Vandalisme en Diefstal Verzekering.

» Lees meer

Onze Kwaliteiten

- Unieke en persoonlijke gedenkmonumenten

- 100% tevredenheidsgarantie

- Deskundig en persoonlijk advies

- Geen concessies aan kwaliteit van product

- 100% weerbestendig

- Snelle levertijd

- Goede contacten met uitvaartcentra

» Lees meer